Det är mycket nu


Pluggar på heltid, min hund ska rehabiliteras och simmas 2 ggr i veckan, vi renoverar köket och jag arbetar för fullt med att förbereda öppningen av glasskiosken. På det ska deklarationen snart in, matte C valideras inom ett par veckor och en ytterligare hund hinnas med. För att inte glömma vänner, familj och pojkvän. Att blogga har med andra ord inte riktigt hunnits med. Men, har en praktikblogg som jag kommer att uppdatera regelbundet under dem kommande 6 veckorna. Följ mig gärna där! :)


What's love got to do with it?


Kan jag styra över mina känslor? Vill jag det?


Mot Asken


Snart glider jag ner till Norrköpings bästa restaurang Asken med världens finaste J. Känns som att jag inte varit ute och ätit på evigheter, ska bli hur underbart som helst med lite lyxig egentid <3.

Måndag 15:41

Umgås. Fixar. Festar. Påsksvullar och försöker få nån ordning på mitt liv. Två fötter i tre städer, 1 skadad hund, flytt, köksrenovering, studier, och öppning av glass kiosk står på agendan. Just idag är jag helt slut men ska ta ett par tag i våran kaos drabbade lägenhet och börja knappa på min nyinköpta kassa. Jobbar på att inte stressen ska äta upp mig innan Juli. Helst inte efter för den delen heller.

RSS 2.0